header banner
Default

Airdrop Nedir? Apple Telefonlarda Nasıl Kullanılır?


Table of Contents

    28.02.2021 - 04:44 | Son Güncellenme:

    Airdrop, apple telefonlar arası dosya gönderme işlemi yapan bir özelliktir.

    Airdrop Nedir?

    Apple telefon kullanıcıları telefon tüm özelliklerini öğrenmek için araştırmalar yapıyor. Tüm işlemleri kolaylaştırıcı bu özelliklerle yapılan işlemler daha kısa sürebiliyor. Kolaylaştırıcı özellikler arasında Airdrop özelliği de bulunuyor.

    Yapılan bu özellikle artık herkes kolayca istediği kişilere dosya gönderimi yapabilecek. Airdrop özelliği aktifleştirilince, çevrede bulunan airdrop özelliğine sahip kişiler tespit ediliyor. Tepsit edilen kişilerden herhangi birine istenilen dosyayı göndermek mümkündür. Son derece dosya gönderimini kısa bir işleme dönüştüren bu özellik, herkesin araştırdığı ve kullanmak istediği bir özelliktir.

    Apple telefon özelliklerinden biri olan airdrop tüm kullanıcılar tarafından aktif bir şekilde kullanılıyor. Apple telefona sahip kişiler dosyalarını kolay ve hızlı bir şekilde gönderebiliyor. Son derece güvenlikli bir sistem olan airdrop, apple kullanıcıları için birçok kolaylık sağlıyor. Bu özelliği apple telefonlarına sahip olan herkes kolaylıkla kullanabilir. Pratik bir özellik olması sebebiyle, kısa süre içinde dosya gönderimi yapabiliyor.

    Apple Telefonlarda Airdrop Ne İşe Yarar?

    Apple telefonlarda kullanıcıların işlemlerini kolaylaştırmak adına hazırlanan birçok özellik bulunuyor. Airdrop çok amaçlı bir dosya paylaşma özelliğidir. Airdrop telefonlarda bulunan bluetooth üzerinden çalışıyor. Dosya gönderimi yapabilmek için, diğer telefonunun 2 veya 3 metre yakında olması gerekir. 2 veya 3 metre uzakta olan bir telefona dosya gönderimi gerçekleştirilemiyor. Bu durumlara dikkat edilerek dosya gönerimi yapmak, airdrop ile çok kolaydır.

    Sources


    Article information

    Author: James Moss

    Last Updated: 1703143202

    Views: 531

    Rating: 3.6 / 5 (105 voted)

    Reviews: 94% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: James Moss

    Birthday: 2015-01-19

    Address: 38266 Carroll Trace, New Jonathanburgh, NY 48807

    Phone: +3624642933339737

    Job: Journalist

    Hobby: Tennis, Coffee Roasting, Lock Picking, Photography, Playing Chess, Amateur Radio, Playing Piano

    Introduction: My name is James Moss, I am a capable, radiant, spirited, candid, unreserved, welcoming, receptive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.